За дома

За бизнеса

За бизнеса

”Очаквай неочакваното!”

ЗАЩИТЕТЕ БИЗНЕСА  СИ

Не бихме искали да е така, но за съжаление кражбите от външни лица, присвоявания от персонала, липсата на контрол при изпълнение на служебните задължения, изтичане на информация  и други случайни събития могат да  рефлектират негативно върху бизнеса Ви.

Не оставяйте бизнеса си в ръцете на случайноста!
Вземете от НИКОМ ключът към вашата сигурност!

Фирма НИКОМ цялостно проектиране и изграждане на интегрирани ситеми за сигурност за вашия офис, магазин, хотел, бизнес сграда, промишлени помещения, и складове.

   Какво представлява една интегрирана система за сигурност?

Осигурява цялостна защита на сгради, чрез успешно комбиниране на комплекс от системи като: охранителна система, посетителски контрол на достъп, отчитане на работно време и движението на персонала, зони с допълнителна сигурност, видеонаблюдение, пожарна сигнализация, пожарогасене, паркинг – охрана, охрана на външни площи.

Сигнално-охранителни системи

Контрол на достъп

Видеонаблюдение

Пожароизвестяване

   Аудио и видео домофонни системи

Пожарогасене

Интегрирана система

кликни върху снимката за по-голям размер и информация

        Конфигурация на системата

 

 

Конфигурация на системата

Всяка една система е с възможност да работи самостоятелно или свързано с останалите елементи.В зависимост от големината на системата, която Ви е нужна, отделните модули се проектират и програмират гъвкаво, така че да заплатите само за това, от което в действителност се нуждаете като потребител. Всички системи се управляват интегрирано т.е. от една контролна стая и системен администратор. Има възможност и за едновременен дистанционен контрол на цялата система през Internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Продуктова гама

 

Сигнално-охранителни системи

 

 

Контрол на достъп

 

 

Видеонаблюдение

Пожароизвестяване

 

 

 

Аудио и видео домофонни системи

 

Пожарогасене

 

Интегрирана система

Copyright ©2006 NIKOM Ltd   Designed by: if