За дома

За бизнеса

За дома

“Моят дом е моята крепост!”

ЗАЩИТЕТЕ ДОМА СИ

Факт е, че престъпленията срещу личноста, посегателствата върху личното имущество и
непозволеното нахлуване в домовете ни, прогресивно се увеличават всеки ден.

Погрижете се това да не се случи на Вас! Днес алармените системи не са лукс, а необходимост!
Изберете своята интелигентна домашна алармена система и вземете от “НИКОМ” ключът към Вашата сигурност

   Какво представлява една стандартна домашна алармена система?

Основната функция на стандартна домашна алармена система е да охранява малки пространства като къща, апартамент, офис.Да уведомява Вас или съответната СОД фирма за всеки опит за проникване или възникнал проблем със сигурноста. Една система за сигурност може не само да Ви предпазва от кражби. Според индивидуалните Ви нужди може да се съчетае с видеонаблюдение, пожароизвестителна система, контрол на достъпа.

кликни върху снимката за по-голям размер и информация

Стандартна домашна алармена система Конфигурация на системата

Към тези устройствата могат да бъдат свързани различни сензори като обемен датчик (ПИР), датчик на вратата и т.н. с което да се повиши защита на вашето имущество (жилище). При изградена такава система, каквато и да е алармена ситуация активира алармата или автоматичното набиране на предварително въведени 4 различни номера (напр.: мобилен телефон, телефона на обслужващата Ви охранителна фирма, охраната в жилищния блок, телефона в офиса Ви, телефон на полицията). Вратата се отваря само от регистрирана RF карта или въвеждането на ПИН, а опита да се влезе с нерегистрирана карта води до задействане и на алармата.

Продуктова гама

Клавиатура

Клавиатура – Атрактивна , удобна , лесна за употреба Поставя се на-най удобното и достъпно за Вас място. Изключително лесно пускане и вдигане под охрана. Уведомявя Ви за задействия, зони, проблеми. LED или LCD дисплей, семпъл и елегантен дизайн.

     

Контактори за врата и прозорец

Поставят се на входове и уязвими места
При опит за нахлуванер разбиване или чупене, алармата се задейства. Отчитат брой влизания и излизания в и от дома
.

Детектори за движение

Можете да изберете от различни видове с рзлични функции и възможности. Цифрови, аналогови , специални датчици. Няколко зони на охрана, независими една от друга.
Настройвание на различна чувствителност, не регистрира движение на домашни животни.

Контролен панел

Централа с възможност за връзка към избран от Вас СОТ , известяване на мобилният Ви телефон или друг посочен телефон. Включва широка гама от контролни панели с вградени от 4 до 32 зони на охрана. Индивидуално програмиране според нуждите на клиента и сложността на обекта. Буфер при прекъсване на захранване.

Сирени

Срената е свързана с всички охраняеми зони. Звуковата сигнализация предупреждава за всеки опит за нахлуване или за забравен отворен прозорец. Силата на звука е достатъчна, за да предупреди Вас или съседите Ви за опастност и да предотврати опит за нахлуване .

Видеонаблюдение

За да имате пълен контрол на събитията и допълнителна сигурност, съчетайте СОТ с видеонаблюдение.  Дава възможност за 24-часово наблюдение, записване на събития  и лица, представляващи потенциална или реална заплаха. Черно-бяло или цветно заснемане, според индивидуалните нужди и бюджет. Възможности за дистанционно on-line наблюдение чрез Internet.

 

Пожароизвестителни системи

Тези системи обикновено се поставят в бизнес, административни, промишлени сгради, но са много подходящи и за вашият дом или офис. Поставянето на такавяа система ще Ви предпази от нежеланите последици при пожар.  Димните детектори и сирената ще се задействат при най-малка опастност от пожар, независимо дали сте в дома си или навън. Пожаро-известителните системи, които предлагаме покриват сертификатите и изискванията за качество и безопастност по ISO 9001, EN, DIN, VDE, VdS, TUV, БДС.

Видеодомофони

Чрез домофонните системи Вие контролирате достъпа до вашата собственост. Аудио-домофоннна система, контрол осъществяван само чрез гласово разпознаване. Видео-домофонна система, контрол осъществяван и чрез визуален контакт. Двата типа са изключително подходящо за контрол на достъпа в кооперации, многоетажни блокове, където риска от кражба е доста висок и степента на анонимност е голяма.

Клавиатура

Контактори за врата и прозорец

Детектори за движение

Контролен панел

Сирени

Видеонаблюдение

Пожароизвестителни системи

Видеодомофони

 

Copyright ©2006 NIKOM Ltd   Designed by: if